Zvykanie psíka k salónu a úprave


Ako dlhodobo zlepšiť vzťah psíka k salónu, strihaniu alebo kúpaniu? Jednoducho k úprave?



Umožníme im, aby zvládali jednotlivé úkony bez stresu.
NAUČIA SA TO PRIAMO V REÁLNOM PROSTREDÍ, TEDA V SALÓNE.



Ako každé učenie, aj toto potrebuje svoj čas, ešte viac Váš psík. Skratky jednoducho neexistujú a to práve vidíme na množstve psíkov, ktoré stretávame.

Je už veľa takých, ktorí sa tešia k nám do salónu. Pribehnú odo dverí, hneď skáču a tešia sa. Keď sa stretneme na ulici, s vrtiacim chvostíkom k nám pribehnú.

Ale je ich mnoho aj takých, ktorí vstupujú do salónu so strachom. Obchádzajú salón veľkým oblúkom. Aj keď niekedy je otázne, či sa chcú vyhnúť nám alebo veterinárnej ambulancii :), ale to sa žiaľ nikdy nedozvieme.

Preto sme si PRE VÁS A VAŠICH CHLPÁČOV VYMYSLELI UNIKÁTNU SLUŽBU, KTORÚ VÁM VIEME POSKYTNÚŤ.

Všetko z toho, čo Vám uvediem, už aplikujeme niekoľko rokov pri niektorých psíkoch. A výsledok je ten, že sa k nám tešia alebo aspoň s radosťou s nami trávia čas.

Žiaľ z časového hľadiska sa nám nedarilo takýto prístup venovať každému psíkovi. A vlastne na popud jednej milej slečny, ktorá trénuje psíkov ..https://mojdiabolskypes.sk/ .. vznikla aj myšlienka, Vám ponúknuť túto službu.



Zvykanie psíka na salón formou hry.

Formou postupného oboznámenia sa s prostredím, s nami, ako strihačmi a s jednotlivými nástrojmi. Nech jeho ďalšie návštevy sú bez stresu.




Stretneme sa so psíkom na určitý čas, zahráme, dáme dobrotky (tomu, kto môže), ukážeme psíkovi prostredie, ktoré bude navštevovať.
Spolu si prejdeme vhodný postup a budeme sa tešiť na ďalšiu návštevu.

Tak schválne, oslovilo Vás to, ako nás? :D


IMG_1247JPG  Lucia

 

Facebook: Venusta´s salón pre psov

Instagram: Venustas_grooming

E-shop: PawPoint.eu